Linux Mint Romania
Dorim să va anunțăm că acum ne găsiți la noua adresă: www.linuxmint.ro
Acolo puteți cere ajutor.
Linux Mint Romania
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Add-ons Collector–o extensie care ne sincronizează add-on-urile din Firefox 4

In jos

Add-ons Collector–o extensie care ne sincronizează add-on-urile din Firefox 4 Empty Add-ons Collector–o extensie care ne sincronizează add-on-urile din Firefox 4

Mesaj Scris de cristi1973 la data de Mier 20 Apr 2011, 02:39

Zilele trecute am instalat Firefox 4 şi am constatat cu dezamăgire că unul dintre add-on-urile mele preferate nu este suportat. Este vorba de Siphon - Add-on Synchronizer 0.9.0, o extensie care ne face practic back-up la add-on-urile din browser-ul Firefox. Siphon ne ajută ca după reinstalarea sistemului de operare să avem toate add-on-urile preferate înapoi fară prea mult efort. Din păcate cu este accesibil decât pentru versiunile 3.0 - 3.6. de Firefox.
Am încercat metoda de aici http://www.videotutorial.ro/?p=4257 dar fara nici un rezultat. Atunci am căutat pe net şi am găsit Add-on Collector, o extensie care ne organizează add-on-urile preferate într-o colecţie. După instalarea Add-on Collector ne facem un cont, apoi intrăm în Menu Bar > Tools > Add-ons > Collections ne logăm şi avem aces la add-on-urile noastre. Un lucru interesant la Add-on Collector, este faptul că putem să share-uim colecţia de extensii cu prietenii şi la rânsul nostru să ne abonăm la alte colecţii.
Puteţi descărca Add-on Collector 2.0.1 de aici:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/add-on-collector/

_________________________


Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău.
Gabriel José García Márquez
cristi1973
cristi1973

Mesaje : 112
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 47
Localizare : Vrancea

http://pc-cescu.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum