Linux Mint Romania
Dorim să va anunțăm că acum ne găsiți la noua adresă: www.linuxmint.ro
Acolo puteți cere ajutor.

nu-mi merge sunetul....deloc !

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

nu-mi merge sunetul....deloc !

Mesaj Scris de victor.v la data de Dum 26 Dec 2010, 06:18


Va salut,am o problema cu sunetul si nu prea stiu ce sa-i fac.
Am placa audio Creative Audigy 2,sistem 2.1 si abia ce am instalat Mint 10. Boxele nu vor sa mearga sub nicio forma.
Am incercat toate setarile din Control Center/Sound,am incercat si cu castile,am incercat si pe placa on board.
Mint-ul imi vede placa Creative si pe cea on board.
Mentionez ca placa functioneaza pe XP,deci nu are nicio problema.

Daca exista vreo solutie va rog sa ma ajutati.

Multumesc.
avatar
victor.v

Mesaje : 5
Data de inscriere : 26/12/2010

Sus In jos

Re: nu-mi merge sunetul....deloc !

Mesaj Scris de ckristi la data de Dum 26 Dec 2010, 13:51

Incearca sa dezactivezi mai intai placa onboard din bios si apoi verifica din nou daca iti functioneaza.

_________________________


I have an Open Mind, do you?
http://www.druid.ro
avatar
ckristi

Mesaje : 379
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti, Romania

http://www.druid.ro

Sus In jos

Re: nu-mi merge sunetul....deloc !

Mesaj Scris de victor.v la data de Lun 27 Dec 2010, 03:55

tot nu merge.
Driver exista?
avatar
victor.v

Mesaje : 5
Data de inscriere : 26/12/2010

Sus In jos

Re: nu-mi merge sunetul....deloc !

Mesaj Scris de yes_linux la data de Joi 30 Dec 2010, 01:06

In LiveCD functioneaza ?

yes_linux

Mesaje : 87
Data de inscriere : 09/11/2010

Sus In jos

Re: nu-mi merge sunetul....deloc !

Mesaj Scris de Oblio la data de Mier 05 Ian 2011, 18:03

Am aceeasi problema la un laptop Acer Aspire 7030G. Am incercat tot ce scrie pe forumuri la Ubuntu si Mint si nu merge decat cu casti, extrem de incet, cu volumul dat la maxim. Daca aveti vreo idee, astept cu nerabdare. Multumesc.
avatar
Oblio

Mesaje : 2
Data de inscriere : 05/01/2011

Sus In jos

Re: nu-mi merge sunetul....deloc !

Mesaj Scris de bau la data de Joi 06 Ian 2011, 07:54

Salut ,
incearca sa instalezi alsamixergui si sa te uiti prin el sa vezi sa nu fie ceva pe mute .
bafta
avatar
bau

Mesaje : 10
Data de inscriere : 19/05/2010
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Re: nu-mi merge sunetul....deloc !

Mesaj Scris de Oblio la data de Joi 06 Ian 2011, 15:45

Salut,
Nu este nimic pe mute, totul e pe maxim.
Nu stiu cum voi rezolva problema
avatar
Oblio

Mesaje : 2
Data de inscriere : 05/01/2011

Sus In jos

Re: nu-mi merge sunetul....deloc !

Mesaj Scris de victor.v la data de Lun 10 Ian 2011, 11:46

Am rezolvat pana la urma,dar abia acum postez acest lucru.
Era o setare Digital Stereo Output, dar by default pe Analog Stereo....
Nu m-am prins eu.

avatar
victor.v

Mesaje : 5
Data de inscriere : 26/12/2010

Sus In jos

Re: nu-mi merge sunetul....deloc !

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum